Forum zrzeszające członków grupy pokemon HYDRA
Ja tam nie jestem no-lifem, który tylko czeka na północ żeby zgwałcić pół serwera Wchodzę w tygodniu gdzieś o 16 i zawsze kilkadziesiąt tysięcy wpadnie. Rzecz prosta tylko, że mało jest tutaj (w grze) graczy myślących: szukam graczy według rankingu przegranych bez zarobionych pieniędzy. Z resztą farmienie za niedługo się skończy..
e tam, trzeba umieć wybierać i idzie łatwo. Ty jak widzę wolisz jak najszybciej po resecie: średnio lubię takie rozwiązanie, bo gra przestaje mieć sens i przynosić przyjemność no ale grupa będzie się chociaż szybciej rozwijać
Ja i tak siedzę do 24:00 przed kompem, bynajmniej do końca tego tygodnia. To dlaczego mam nie korzystać z okazji i po restarcie parę pkt. zdobyć i trochę kasy.
Nie wiem dlaczego to ma być bez sensu. To tylko i wyłącznie twoje subiektywne odczucie. Być może wynika z tego, że ty o tej porze nie możesz przy kompie posiedzieć.
Tomih ty jako założyciel grupy powinieneś się cieszyć z takich trenerów, przecież przez to szybciej się rozwijają i wzmacniają grupę.
Ale żeby zaraz niebyło że się czepiam.
A i jeszcze kto z was miał okazję pokonać gracza bolecx 2 w tabeli? Ja co prawda pokonałem jego tarcze ( słabego pokemona), ale spróbujcie go trafić, najłatwiej po restarcie.
Ostatnio edytowany przez krzys (2011-09-28 22:17:38)
No właśnie ma to sens, bo tak została stworzona gra.
Osoby które czują się z tego powodu pokrzywdzone powinny się zwrócić do twórcy gry o przeniesienie godz restartu z godz 24:00 na np. 15:00.
Żadna gra online nie zadowoli 100% graczy. Nie zostało nic innego jak sie dostosować lub zmienić grę.
to teraz Ty piszesz bez sensu przecież to jest gra, a w grze się rywalizuje. Przecierz poto są rankingi, staty pokemona, mozliwość rozwijania swojej postaci. Przecież sam jestes zatym by być jak najlepszym, o czym mogą swiadczyć wpisy dokonane przez Ciebie w zakładce grupy:
"UWAGA: WPROWADZAM LIMIT MINIMALNY PKT: 400 ZACZNĘ SPRAWDZAĆ ZA OKOŁO TYDZIEŃ (w zależności od ilości pkt danego gracza)
WAŻNE: Przypominam o rejestracji na naszym forum; z czasem mogą być wyciągane konsekwencje
Możemy sobie pogratulować - jesteśmy w top 10
ja zacząłem niedawno grac mam słabego pokemona to tylko wieczorami (bo mam taką mozliwość grania) moge troche pkt nabic i kasy zdobyć. Dlatego dzisiaj jestem już na 91 miejscu w rankingu.
Przecież wiem o co chodzi w tych grach rywalizacja pewnie, ale nie taka - kto pierwszy ten lepszy.. (może źle to ująłem wcześniej) Jakieś trzy lata temu jak grałem w plemiona to mi się spodobały właśnie ze względu na strategię, zaangażowanie, umiejętności gracza i atmosferę spowodowaną brakiem możliwości "kampienia" (skończyłem ze względu na czas ile to zajmowało dziennie - z 2h i ilość rzeczy do ogarniania - miałem ponad milion pkt
). Tego mi właśnie brakuje w tej grze..
Apropos pkt i forum chyba powinienem już zacząć wyrzucać graczy z grupy - wolę mniej graczy ale zgranych niż bandę 10 latków nie odpisujących na privy
Tteż grałem w plemiona i pare innych gier, nawet w metina (niedawno postaanowiłem od niego odpocząć). Tu też mnie irytuje że jednego gracza mozna raz dziennie zaatakować a później zostają tacy co nie mam szans ich powalić albo ci za 3 pkt.
w związku z tym że w krótce nie będze mógł po nocach przy kompie siedzieć;
mozna ewentualnie sie w grupie dogadać i jednego we dwuch jechać np. gracza Marcel (3 w rankingu), którego pokemon powala mojego w 2 rundach ale jeżeli ja go pierwszy za atakuje to jemu zostaje 40 pkt życia tak więc kolejny może go łatwo powalić , a za niego są około 280pkt. tak więc warto wybrać kilka takich celów na popołudnie zgadac się i zdobywać pkt.
mysle że Tomih w tym wypadku mozemy sie dogadać jednego ja ci wystawiam jednego ty mi. fajnie by było jak by się więcej osób zgadało.
A co do selekcji to mozesz zaczać , bo w sumie w tej grze ( poza wyżej wymienionym planem) nie duzo daje. lepiej miec 10 z którymi coś mozna zrobic i niż 30 i tylko maja pkt do rankingu dodawać
Znaczy ja go tam biorę raczej sam - ma 50% że mnie trafi a musi trafić dwa razy za to ja go mam na 3 hity. Z resztą wszyscy się na niego rzucają po restarcie więc nie ma szans, a poza tym nie chce mi się siedzieć po nocach na pokemonach mam lepsze zajęcia